Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/f/f/stallphem.se/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464  Massor av nytt!

Massor av nytt!

Här kommer mängder med uppdateringar från oss!

På tävlingsfronten har det hunnits med en hel del starter.

Bla har Antalaya tagit hem en seger i MSVB:5 i årets tävlingsdebut.

Fanny och Moon Rusty vann LA:1 på dom stora nationella tävlingarna på Åby. Dom passade även på att sätta ett fint kval till Ungponny SM på 74%.

Lovisa och Casentino Arden tog även dom hand om en seger på Åby men denna gång i LA:4 och mot D-ponnyer!

Malin och Cartier vann LA:2 och hade 70% i LAP:1 i Trollhättan och tog även en fin andra placering i LA:4 på Åby. Malin kom även 3:a i Lagtävlan i Torslanda och en 2:a placering i LA:1 men då med Carmelle.

Fanny och Commudus Arden fixade sitt första kval till Ungponny SM på Åby!

Ebba och Hembys Salka Valka har tagit fina placeringar i dressyr!

Cartier har varit ute och startat bland dom stora hästarna och det med den äran. I debuten blev det seger i MSVC:1 i Borås och sedan följde två andraplaceringar i LA:3 och MSVC:1 på Åby.

Årets 3-åriga halvblod har gjort ett bra treårstest. Det resulterade i gångartsutmärkelse för Ticktack e. Rolex TP Uppf. & Äg. är Julia & Lillemor Bulukin. Vi vill säga grattis till en mkt fin häst som vi tror mkt på! Poängen blev 887888=47 och 88 på ridprovet!

Lilla Prima-Vera har med sin nya lilla ryttarinna debuterat på tävlingsbanorna med en seger i sin första LC dressyr och en andra placering i första hoppstarten. Detta resulterade i totalseger i kombinationstävlingen. Stort grattis och vi e så glada att Vera hamnat hos en sån toppenfamilj!

Claudius har gjort sin första tävlingsstart nere i Tyskland och det resulterade i en 3:dje placering med 8,0 i snittpoäng!

 

Dessutom har Claudius fått flera fina föl runt om i landet i sin första årgång. Bla har vår Carina fått en supersöt liten hingstunge e. Claudius. Quinie Arden har fått ännu en långbent hingst, denna gången efter tyska Welsh B hingsten Cedrik.

På avelsfronten händer det en hel del. Det har kommit igång med ston i fina brunster på seminstationen och vi har skickat/fått beställningar på samtliga av våra hingstar. Bocaccio Arden har även sitt första sto dräktigt. Nyheter är att vi kommer få utökat antal hingstar på stationen. New Forest hingsten Rolökke Fixe står hos oss för Naturlig betäckning. Snart anländer också Welsh Mountain hingsten Salstas Coctail som kommer fortsätta sin säsong här hos oss. Vi har dessutom möjlighet att importera sperma från dom tyska Welshhingstarna Calido G och Charivari till svenska ston.

Mer info om dess hingstar inom kort på hemsidan!

Nedan stoföl e.Claudius  u.Honfleur Uppf. & äg. Linnea OpdeWeeg.

Stoföl e. Claudius u. Fairytail Princess e. C. Prins Thatch uu. Carina.

 

 

 

 

 

 

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /customers/7/f/f/stallphem.se/httpd.www/templates/stallphem2013/html/modules.php on line 36 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /customers/7/f/f/stallphem.se/httpd.www/templates/stallphem2013/html/modules.php on line 36

Gilla oss på Facebook


Copyright - Stall Phem - 2016